הפקולטה לעיצוב

עכשיו

הפקולטה לעיצוב

ברוכים הבאים
לבית הספר לאמנות רב-תחומית.

בית–הספר לאמנות רב–תחומית בשנקר הפך בעשור האחרון לבית הגידול החשוב בישראל לאמנים צעירים. אנו מעניקים לתלמידים סביבה מפרה, מכילה ומעצימה, בה הם חוקרים במשותף מה ניתן לעשות היום עם אמנות, וממציאים את עתידה.

בית הספר לאמנות רב-תחומית שוכן בבניין עלית – מפעל שוקולד איקוני ענק, משנות השלושים, שהוסב עבורנו לבית–ספר לאמנות. הוא מציע את תשתיות היצירה הטובות בארץ, עם סדנאות פיסול, צילום, הדפס, ציור, רישום, וידאו ויצירה–דיגיטלית – וכן גישה לסדנאות נוספות בקמפוס שנקר הראשי.

אנחנו תופסים אמנות במובן רחב, מכיל והרפתקני. מלבד אמנים במובן המסורתי, אנו מטפחים גם יוצרים שפועלים על התפר שבין אמנות לעיצוב ולהנדסה: אנשים יצירתיים, חושבים, חוקרים, יזמיים ומוכשרים.

מיתרונות הלימודים במחלקה:

• סגל מרצים קבוע ובו מיטב האמנים בישראל
  • סדנאות והרצאות אורח עם אמנים מתחלפים
  • מגוון רחב של תשתיות, גישות ואפשרויות ליצירה
  • קורסים ופרויקטים משותפים עם מעצבים
  • תכנית הלימודים דינמית, מלאה בקורסים חד–פעמיים ופרויקטים יוצאי–דופן.

אנו מאפשרים לתלמידים רכישה של שלל מיומנויות, התנסות במגוון מלאכות, ופיתוח שיטתי של יכולות החשיבה הביקורתית וההתבוננות. אנו גם מעודדים אמנים ללמוד עם מעצבים, ולספוג לתוך יצירתם מלאכות וצורות חשיבה שכנות.

אני מזמין אתכם לבוא לשמוע, לשאול שאלות ולהתייעץ, איתי, עם המורים והסטודנטים.
ד״ר שחר פרדי כסלו, ראש בית הספר לאמנות רב-תחומית.